Assalamuaalaikum dan Salam Sejahtera

Prof Dr./ Prof.Madya Dr./Dr./ Tuan/Puan

Fakulti Pengurusan dan Perniagaan, UiTM Selangor dengan kerjasama Sekreteriat Mahasiswa (SMF) dan persatuan HURES (Human Resource), IBS (International Business Society), AEMS (Event Management) dan HEALS (Health) akan menganjurkan KEJOHANAN PIALA DEKAN 4.0 2016 " BIZWAR". Kejohanan Piala Dekan ini akan diadakan pada 27 April- 6 Mei 2016 di sekitar Fakulti Pengurusan dan Perniagaan dan Padang Kawad.

Prof Dr./ Prof.Madya Dr./Dr./ Tuan/Puan dijemput untuk sama sama memeriahkan lagi kejohanan ini. Semoga dengan kehadiran dan penglibatan dari seluruh warga FBM akan dapat memberi impak yang lebih tinggi dan seterusnya menyemarakkan lagi semangat "FBM AWESOME" di kalangan pelajar dan staff.

Untuk sebarang pertanyaan, pihak Prof Dr./ Prof.Madya Dr./Dr./ Tuan/Puan boleh menghubungi Muhammad Hafizi Mohd Zamri ( 013 216 6629) atau Faziatul Amillia Binti Mohamad Basir ( 012 2900773).

Dilampirkan maklumat Kejohanan Piala Dekan dalam bentuk poster dan tentatif program untuk makluman.

Jadual Program Biz War Kejohanan Piala Dekan 2016