Assalamualaikum & Salam Sejahtera
YBbg. Datuk/Dato'/Datin/Prof/Prof Madya/Dr/Tuan/Puan

Sukacita dimaklumkan, pelajar semester 5 daripada Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Majlis (Kepujian) akan menganjurkan sebuah program Balloon Night Run 2.0 pada:

Tarikh: 27 September 2016 (Selasa)
Masa: 8.30 malam - 11.00 malam
Tempat: Dewan Berlian, UiTM Cawangan Selangor, Kampus Puncak Alam
Bayaran: RM38 (5KM), RM20 (3KM)

Untuk makluman, program ini dianjurkan serentak dengan Career Halal, Innovation & Entrepeneurship Festival 2016 (CHIEF 2016) dengan kerjasama Johor Corporation, Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan MITRANS.

Sehubungan dengan itu, Untuk pendaftaran penyertaan, YBhg. Datuk/Dato'/Datin/Prof/Prof Madya/Dr/Tuan/Puan boleh menghantar penyertaan melalui whatsapp atau call di talian 0148412609 (Natasha) atau 0179634547 (Amalina).

Pelbagai aktiviti dan jualan menarik semasa program berlangsung. Kerjasama warga UiTM Selangor, Kampus Puncak Alam dan Puncak Perdana untuk menjayakan program ini didahuli dengan ucapan ribuan terima kasih.